ZWIĄZEK ZAWODOWY SODA POLSKA Rss

Zobacz koniecznie

KoronawirusKoronawirus Koronawirus informacje

Grafik pracy na rok 2020Grafik pracy na rok 2020 [wpdm_package id='4050'] [wpdm_package id='4054'] [wpdm_package id='4058']

Związek Zawodowy Soda Polska – walne zebranie sprawozdawczo-wyborcze.

Kategoria: Informacje

Dnia 26 kwietnia 2013 roku w Janikowie odbyło się walne zebranie sprawozdawczo-wyborcze członków Związku Zawodowego Soda Polska. Na wstępie głos zabrał Kol. Zenon Muszalski ustalając porządek obrad oraz przedstawiając krótkie podsumowanie z dotychczasowej działalności związku. Przewodniczący omówił również działania jakie podejmuje nasz związek wraz z pozostałymi organizacjami związkowymi  w obecnym, trudnym dla całej załogi okresie. Następnie Kol. Justyna Wikarska jako przewodnicząca komisji rewizyjnej zreferowała stan związkowych finansów. W trakcie obrad podjęto uchwałę o przyjęciu w skład zarządu czterech nowych członków. W wyniku tajnego głosowania do zarządu wybrano Kol. Justynę Wikarską, Lilianę Tomaszek, Janusza Świątkowskiego oraz Daniela Cichego. Tak więc zarząd od chwili obecnej liczy 11 osób. Przewodniczącym pozostaje nadal Kol. Zenon Muszalski, natomiast wiceprzewodniczący to Włodzimierz Dąbrowski i Piotr Ankiel. W związku z wybraniem Kol. Justyny Wikarskiej do zarządu nastąpiła konieczność uzupełnienia składu komisji rewizyjnej i tak, w kolejnym głosowaniu nową przewodniczącą komisji wybrana została Kol. Małgorzata Męczyńska. Następnie był czas na ogólną dyskusję, pytania i troski o dalszy los pracowników zakładów sodowych i całej Sody Polskiej.

Zarząd Związku dziękuje wszystkim za liczne przybycie i aktywne uczestnictwo w zebraniu.

foto.Tomasz Kubiak

Komentowanie wyłączone.